وي در ادامه با بيان اينکه تابلوهاي موجود نه تنها هدايتگر نيستند، بلکه در مواردي فرد را دچار اشتباه ميکنند، تصريح کرد:اين هدايتگري ميتواند باعث شود که سيستم حمل و نقل ما روان شود.
زاويه متذکر شد: بسياري از تصادفات در داخل شهرها از همان جا ناشي ميشود که افراد در لحظه تصميم ميگيرند، چراکه اين افراد يکباره با تابلوهايي مواجه ميشوند که هنوز به قابليتهاي لازم نرسيدهاند.
وي با بيان اينکه اين وضعيت در جادهها نيز وجود دارد، افزود: برخي از تابلوهاي ما هيچ توجيهي براي قرار گرفتن در جاده ندارند و بعضا در جادهها تابلوها در جايي قرار گرفتند که راننده ديگر فرصت تصميمگيري ندارد.
مدير عامل موسسه آموزشي و پژوهشي ميراث ايرانيان تصريح کرد: اين امر ما را بر آن داشت تا ايجاد رشته گرافيک ترافيک در مراکز آموزشي وابسته به کانون راهاندازي شود.
زاويه با بيان اينکه ديگر زمان آن به پايان رسيده است که صرفاً با تعريف کلي بخواهيم مشکلات خود را حل کنيم، اظهار داشت: تدريس اين رشته در مراکز آموزشي و تربيت کارشناسان تخصصي در اين حوزه ميتواند مشکلات ما را در اين زمينه برطرف کند.
وي با بيان اينکه اين طرح در مرحله مطالعاتي است، افزود: در حال حاضر مطالعه اين طرح با کمک کارشناسان نيروي انتطامي و پليس راهنمايي و رانندگي در دست انجام است.
زاويه با بيان اينکه لازم است در اين زمينه از نظر روانشناسان و هنرمندان مربوط نيز استفاده شود، متذکر شد: اميدواريم طراحي و تدريس اين رشته در مراکز آموزشي بتواند پاسخگوي نياز کشور در اين زمينه باشد./115
انتهای پیام/